מילקשייק לוטוס מפנקמילקשייקים גדולים, מקושטים ומושחתים, תמצאו אותם בכל חשבון אינסטגרם מניו יורק עד תל אביב. אבל לנו יש סוד קטן: את הטרנד הלוהט אפשר להכין במטבח שלכם, ברבע שעה. והיום: מילקשייק לוטוס מושלם עם קצפת ועוגיות
ענבל לביא
| mako אוכל
| פורסם 12/07/16 07:27
צילום: דרור עינב, mako אוכל
|
המצרכים (2 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1 בבלנדר או במעבד מזון מעבדים יחד חלב, גלידת וניל וממרח לוטוס עד לקבלת מילקשייק חלק וסמיך. יוצקים לצנצנות או לכוסות גבוהות. 2 מחממים את ממרח הלוטוס קלות במיקרו, ומטפטפים על שולי הכוסות בעזרת כפית. מזלפים קצפת מעל, ונועצים עוגייה לקישוט. שותים מיד. * ניתן למנן את כמות ממרח הלוטוס בשייק בהתאם לסף המתיקות שאתם אוהבים. * במתכון השתמשנו בקצפת לא ממותקת. אם רוצים, אפשר להקציף את השמנת המתוקה עם כף אבקת סוכר. לבלוג של ענבל - פיית העוגיות |