סנדוויץ' נשיקות עם קרם שוקולד חלב ולוטוסקינוח קטן ומתוק של סנדוויץ' מנשיקות מרנג עם מילוי של שוקולד חלב וממרח לוטוס קרמלי. התשובה הקלה למקרונים, לפחות מבחינת הלוק
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (70 מנות):
לקרם:
קישוט אפשרי:
אופן ההכנה:1 מערבבים חלבונים, סוכר ומלח. מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר במשך שעה. 2 מקציפים במהירות גבוהה כ-10 דקות, לקבלת קצף יציב מאוד. אחרי כ-5 דקות הקצפה מוסיפים את אבקת הטרטר / הלימון. 3 מזלפים עיגולים בקוטר 2.5 ס"מ. אם נוצרים שפיצים – מיישרים אותם באצבע רטובה. 4 אם רוצים לקשט: מפזרים פירורי עוגיות לוטוס על המרנג. 5 מייבשים את המרנג בחום של 90 מעלות במשך שלוש-ארבע שעות. בודקים שהמרנג יבש לחלוטין מבפנים. מצננים ושומרים בכלי אטום היטב. 6 מכינים את הקרם: מחממים יחד בפולסים קצרים במיקרו שוקולד וממרח לוטוס. מערבבים היטב לקרם חלק. מניחים לקירור ומעבירים לשקית זילוף קטנה. 7 סמוך להגשה מצמידים זוגות של נשיקות בעזרת מעט קרם. * אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. >> בשבוע שעבר הכנו קינוח שכבות של גבינה, לוטוס ושוקולד>> נשנוש קטן: עוגיות גבינה מלוחות |