1 מרפדים את בסיס התבנית בנייר אפייה.
2 לבסיס: שמים את העוגיות במעבד המזון ומעבדים לפירורים. מוסיפים את החמאה המומסת והשוקולד ומערבבים. מעבירים לתבנית ומהדקים לבסיס. מעבירים למקפיא עד שבלילת העוגה מוכנה.
3 לעוגה: מקציפים את השמנת ואבקת הסוכר לקצפת רכה. מוסיפים את הגבינה ואבקת הפודינג וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
4 יוצקים על הבסיס ומיישרים את פני העוגה. מאחסנים במקרר כשעתיים.
5 לציפוי: מערבבים את הג'לי עם המים הרותחים עד לקבלת נוזל שקוף. מצננים מעט. מניחים את פירות היער מעל העוגה ויוצקים את הג'לי, כך שיתפזר על פני העוגה כולה. מאחסנים במקפיא 4 שעות לפחות.
6 כחצי שעה לפני ההגשה מוציאים לטמפרטורת החדר. פורסים ומגישים.
* שומרים עד יומיים במקרר או עד שבועיים במקפיא.
להזמנת מוצרי לוטוס עד הבית לחצו כאן
>> כל מתכוני הלוטוס