המצרכים (4 מנות):
אפשרויות לשדרוג:
אופן ההכנה:1 מתחילים בהכנת הבלילה: מפרידים את הביצים לחלבונים ולחלמונים. בקערת המערבל מקציפים את החלבונים לקצף יציב ותפוח. מעבירים את הקצף לקערה, ולאחר מכן מקציפים בקערת המערבל את החלמונים לקצף בהיר ואוורירי. 2 מקפלים את קצף החלבונים אל קצף החלמונים בתנועות קיפול רחבות, בלי "לשבור" את הקצף, ומתבלים במעט מלח ופלפל. בשלב זה ניתן להוסיף לקצף את עשבי התיבול החרדל או הרוטב התאילנדי. 3 מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. 4 טובלים כל פרוסת חזה עוף בקערת הקצף כך שהקצף יעטוף אותה כהלכה. מניחים את הפרוסה בעדינות על נייר האפייה כך שנוצר מעליה ענן קצף תפוח. חוזרים על הפעולה עם יתר הפרוסות ומסדרים על גבי התבנית. מפזרים על הפרוסות בעדינות מעט פירורי לחם. 5 מעבירים את התבנית לתנור ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה. 6 מגישים עם סלט אבוקדו או סלסה מפלפלים חריפים. * ליצירת ענני שניצל אישיים ניתן להשתמש בפרוסות חזה עוף חתוכות לנתחים. סטיילינג: נורית קריב. ערכים תזונתיים למנה:אנרגיה: 311 קלוריותחלבון: 53 גרםפחמימות: 9 גרםסיבים תזונתיים: 1 גרםשומן: 7 גרםמתוכו שומן רווי: 2 גרםכולסטרול: 297 מ"ג צלמו את מנת העוף שאתם הכי אוהבים, ותוכלו לזכות בפרסים! >> בשבוע שעבר ציפינו את העוף שלנו בקורנפלקס |