מעדן שוקולד וקצפתבכלום עבודה, יש לכם מעדן שוקולד ביתי, עם כיפת קצפת מתוקה מעל. כיף, טעים וללא חומרים משמרים. תביאו את הילדים ותתחילו לעבוד![]()
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים בסיר קטן חלב, שוקולד, קקאו וסוכר ומערבבים עד שהשוקולד נמס. מניחים לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר. 2 מוסיפים אינסטנט פודינג ומערבבים עד שאין גושים. כדאי להשתמש במעבד מזון או בלנדר. 3 מוזגים את התערובת לכוסות. מעבירים למקרר לשעתיים. 4 מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר לקצפת יציבה. מוציאים את כוסות המעדן מהמקרר ומוסיפים קצת לכל מנה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|