1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2 מערבבים בקערה חמאה, סוכר לבן וסוכר חום בהיר לתערובת רכה. מוסיפים תמצית וניל וביצה ומערבבים היטב. מוסיפים בננה ומערבבים שוב.
3 מוסיפים קמח, קוואקר, אבקת סודה לשתייה, אבקת קינמון ומלח ומערבבים שוב. לבסוף מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים מעט.
4 מניחים תלוליות מהבלילה על נייר האפייה בעזרת כף גלידה קפיצית או שתי כפיות. שומרים על רווחים ביניהן, כי העוגיות מתפרשות.
5 מועכים מעט את העוגיות ואופים 13-15 דקות, עד שהן משחימות. מוציאים ומצננים.
עוגיות קוואקר בננה | צילום:
נופר צור, mako אוכל
היי חברה! | צילום:
נופר צור, mako אוכל
>> לבלוג של קרן אגם
** העוגיות יישמרו שומרים בצנצנת או בקופסה אטומה כשלושה ימים.