1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
2 טורפים את הביצים בקערה, מוסיפים חלב מרוכז, תמצית וניל וחמאה מומסת וטורפים שוב.
3 מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת חלקה.
4 מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים כ-30 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים עליו.
5 מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.
>> לבלוג של קרן אגם
תראו כמה היא רכה | צילום:
נופר צור, mako אוכל
שתזכור מאיפה היא באה | צילום:
נופר צור, mako אוכל
** העוגה נשמרת עד שלושה ימים כשהיא עטופה היטב בטמפרטורת החדר.