המצרכים :לתבנית עגולה 24 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים היטב את התבנית. 2 מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, מלח, קמח שקדים, קינמון וכוס אחת של סוכר לתערובת אחידה. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3 טורפים בקערה נפרדת את הביצים עם חצי כוס הסוכר שנותרה למשך 2-3 דקות, עד לקבלת תערובת מעט תפוחה. מוסיפים שמן, וניל וחלב וממשיכים לטרוף עוד כדקה. 4 מאחדים את תערובת הביצים והשמן עם תערובת הקמחים ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד. 5 שומרים חופן תפוחים בצד, ואת השאר מערבבים לתוך הבלילה. 6 מעבירים את הבלילה לתבנית, מיישרים מעט ומפזרים על הבלילה את יתרת התפוחים ועליהם את השקדים הפרוסים. 7 אופים 45-50 דקות, עד שקיסם שמוחדר למרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים עליו. 8 מצננים מעט, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. במלוא הדרה | צילום: קרן אגם, mako אוכל** לגרסת פרווה אפשר להמיר את החלב בחלב סויה. ** העוגה תישמר במקרר עד ארבעה ימים. |