1 מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את תבנית האפייה.
2 מסדרים בתחתית התבנית עוגיות לוטוס שלמות צפופות, כך שיכסו את התחתית.
3 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה וסוכר (אם אין מיקסר, אפשר בקערה עם מטרפה) עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הביצים ומערבבים/טורפים שוב.
4 מוסיפים שמנת מתוקה ווניל ומערבבים. מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים שוב.
5 מחלקים את התערובת לשלושה חלקים שווים. לבלילה אחת מוסיפים את פירורי העוגיות ומערבבים עד להטמעה. לבלילה השנייה מוסיפים את הקוקוס ולבלילה האחרונה את ממרח הלוטוס (מומלץ לחמם אותו לפני כן במיקרו).
6 מעבירים את בלילת הקוקוס לתבנית ומיישרים. מעליה מעבירים את בלילת ממרח הלוטוס ומיישרים שוב. מעליה מעבירים את בלילת פירורי העוגיות ומיישרים.
7 אופים 50-60 דקות, עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.
8 מצננים מעט על רשת צינון, והופכים על צלחת הגשה. אפשר לקשט באבקת סוכר.
>> לבלוג של קרן אגם
>> לסדנאות של קרן אגם
** לגרסת פרווה מחליפים את החמאה בשלושת רבעי כוס שמן קנולה ואת השמנת המתוקה בשמנת פרווה להקצפה.