המצרכים :22-25 עוגיות:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 טורפים בקערה חמאה, גבינת שמנת וסוכר לתערובת חלקה (אפשר גם להקציף במיקסר). 2 מוסיפים ביצה ווניל, קליפת לימון ומיץ לימון וטורפים שוב. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? בתבנית | צילום: קרן אגם, mako אוכל 3 בקערה נפרדת מערבבים קמח, מלח, קורנפלור ואבקת אפייה. 4 מעבירים את התערובת היבשה לתערובת הרטובה ומערבבים לקבלת תערובת חלקה. 5 מכניסים למקרר לשעה לפחות. 6 מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. 7 מוציאים את הבצק מהמקרר, ובעזרת הידיים יוצרים כדורים קטנים בגודל כדור פינג פונג (אם הבצק טיפה דביק מרטיבים את הידיים). מסדרים את הכדורים על תבנית האפייה במרחק של 2-3 ס"מ בין כדור לכדור. 8 אופים 10-11 דקות (העוגיות אמורות להישאר בהירות). 9 מצננים, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. מרקם שאין דברים כאלה | צילום: קרן אגם, mako אוכל** העוגיות יישמרו בצנצנת אטומה במקרר 4-5 ימים. |