1 מכינים את הגוואקמולי: טוחנים את האבוקדו, הכוסברה, הבצל והצ'ילי בבלנדר או במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה אך לא חלקה לגמרי. טועמים ומתבלים במלח ולימון לפי הצורך.
2 מכינים את סלסת העגבניות: חותכים את העגבניות לרבעים ומוציאים את הליבה והזרעים (לא משתמשים בהם במתכון זה). את בשר העגבנייה חותכים לקוביות קטנות, ואת הבצל והפלפל חותכים לקוביות קטנטנות. מעבירים לקערה ומתבלים במלח ומיץ ליים לפי הטעם.
3 מכינים את הבקר: מחממים מחבת מעל להבה גבוהה. מערבבים בקערה את הכמון, האורגנו והפפריקה עם מעט שמן. מתבלים במלח ופלפל וטובלים את רצועות הבקר בתערובת. צורבים את רצועות הבקר במחבת הלוהטת כ-1-2 דקות מכל צד עד להזהבה. מוציאים לצלחת.
4 מסדרים את הטורטיות בצלחות הגשה. מעל כל טורטייה שמים ערימה יפה של רצועות בקר, סלסה, גוואקמולי וכוסברה. מגלגלים ואוכלים.