שוקי עוף בפתיתיםתבשיל בסיר אחד של עומר מילר למנת עוף מתקתקה בניחוח מרוקאי, עם פתיתים, אפונה וירקות![]()
צילום: רונן מנגן |
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים שמן זית בסיר רחב ומשחימים את שוקי העוף. מתבלים במלח ופלפל שחור ומוציאים מהסיר בעזרת כף מחוררת. 2 מוסיפים לסיר בצלים, גזר, סלרי ושום ומטגנים 10 דקות עד שהבצלים שחומים. 3 מוסיפים פתיתים, ראס אל-חנות ועלי דפנה ומטגנים 3 דקות. 4 מחזירים לסיר את שוקי העוף, מערבבים בעדינות ויוצקים מים (או ציר עוף) לסיר עד כדי כיסוי. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה למינימום ומבשלים מכוסה 45 דקות. 5 מוסיפים אפונה, מערבבים ומבשלים 10 דקות נוספות. 6 מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |