מאפינס שוקולד בריאים ללא קמחפגשתם פעם עוגה שכל כולה בריאות? נכון לא? אז קבלו את מאפינס הפלא האלה: עם סילאן במקום סוכר, טחינה במקום חמאה ועוד המון בריאות טעימה
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 טורפים את הביצים במטרפה, מוסיפים את הטחינה ומערבבים היטב עד שנוצרת עיסה בצקית. 3 מוסיפים את חמאת השקדים, הסילאן, הקקאו ואבקת האפייה ומערבבים היטב. 3 משמנים תבנית שקעים (8 מאפינס או 16 מיני מאפינס), שופכים את הבלילה ואופים כ-15 דקות. * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. |