גלידת שוקו בננה ביתית ומהירהעשו לעצמכם טובה, זרקו כמה בננות לפריזר מבעוד מועד, כך תוכלו להכין גלידה ביתית מעולה בדקות. בלי תוספת סוכר, בלי מייצבים ואפילו בלי מוצרי חלב - כמה סיבובים במעבד המזון ויש לכם גלידה על המקום
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1 חותכים כל בננה ל-3-4 חלקים ושמים במעבד המזון.2. מוסיפים את יתר המרכיבים ומעבדים בפולסים קצרים עד לקבלת מרקם קרמי אחיד.3. מפזרים את שבבי השוקולד ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא. |