קציצות סלמון וכרובית אפויות בתנורבפעם הבאה שתחפשו רעיון מקורי לארוחת צהריים מהירה ומזינה, תזכרו את הקציצות האלה: הן בריאות, טעימות ולוקח פחות מחצי שעה להכין אותן
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים את התנור לחום בינוני (180 צ').
2 במעבד מזון מערבבים סלמון, כרובית וביצה.
3 מוסיפים לתערובת את הבצל והשמיר ומתבלים.
4 צרים בידיים רטובות קציצות ומניחים על תבנית משומנת.
5 אופים כ-10 דקות, הופכים ואופים 2-3 דקות נוספות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.
|