סלט קישואים ונענעמהסלטים האלה, שטעימים בכל מצב - קר או חם, ליד מנה עיקרית, על אורז או סתם כך כנשנוש ביניים. הערך התזונתי הוא רק בונוס
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 פורסים את הקישואים לפרוסות בעובי כ-1/2 ס"מ. 2 מחממים מעט שמן זית במחבת, מוסיפים את השום לדקה-שתיים ואז מוסיפים את הקישואים. מטגנים את הקישואים כ-5 דקות עד שהם מתרככים רק מעט. 3 מוציאים את הקישואים מהמחבת ומצננים. 4 בקערית נפרדת מערבבים היטב את חומרי הרוטב. 5 מערבבים את הקישואים עם הרוטב. מגישים חמים או קר מהמקרר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.
|