שקשוקה תרד עיזיםשקשוקה מיוחדת, עם תרד וגבינות במקום רוטב עגבניות, ממטבחו של השף שאול בן אדרת![]()
צילום: משק צוריאל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים במחבת גדולה (על להבה בינונית) את הבצל עם חמאת העיזים עד להשחמה, מוסיפים למחבת את השום ואת עלי התרד ומאדים במשך כ-3 דקות. 2 מוסיפים למחבת את השמנת המתוקה ואת חלב העיזים ומבשלים את התערובת כ–5 דקות נוספות, תוך כדי ערבוב תמידי. 3 מוסיפים למחבת את הביצים (אחת אחת, כמו ביצת עין) על תערובת התרד ומפזרים מעל כל שטח פני המחבת את גבינת הקשקבל. 4 מטפטפים מעל גבינת הקשקבל את שמן הכמהין ומפזרים את אגוזי המלך. 5 מבשלים על להבה נמוכה כ-2 דקות נוספות. * מומלץ להגיש לצד השקשוקה לחם כפרי כהה. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |