המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 מאדים את השום ועשבי התיבול במעט שמן זית. מוציאים מהמחבת את השום והעשבים ומטגנים קלות את פטריות היער, כך שיקבלו את הטעם של השמן המתובל. 2 מוסיפים למחבת ציר מרק (אם הוא מאוד סמיך, אפשר לדלל אותו במים) ומבשלים כ-10 דקות. טוחנים את תכולת המחבת בבלנדר, טועמים ומתקנים תיבול. 3 חותכים 3 משולשים מבצק העלים. מניחים בבסיס כל משולש פטריית שמפיניון אחת קצוצה, יחד עם חמאה. מגררים מעל גבינת פקורינו ומגלגלים לקרואסונים. אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כ-25 דקות עד הזהבה. 4 מקציפים שמנת ומוסיפים לה פרמזן מגורר. 5 מוזגים את המרק אל תוך ספל שקוף ומעליו מניחים מעט קצפת. מגישים את קרואסון הפטריות ליד. * ניתן להכין גם מפטריות פורצ'יני יבשות שהושרו במים. מתקבל מרק עם טעם עז. * אפשר לוותר על הפטריות בקרואסון ולקבל קרואסון גבינה. אפשר גם למרוח חלמון ביצה על הקרואסון לפני האפייה, כדי לקבל גוון זהוב ומבריק. * כדאי להכפיל כמויות בהכנת המתכון מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |