מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
קיש לורן

פסטה ברוטב רוזה עזים

מנת פסטה ברוטב בהיר של עגבניות ויוגורט עזים, שללא ספק תהפוך לאחת מקלאסיקות המטבח שלכם

|משק צוריאל| פורסם17:57
פסטה ברוטב רוזה עזים (צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל)
צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 500 גרם עגבניות מרוסקות
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 1/2 כפית סוכר
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • מלח ופלפל
  • חופן בזיליקום קצוץ גס
  • 1/2 כוס יוגורט עזים

אופן ההכנה:

1בסיר מטגנים את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את השום והעגבניות, מתבלים ומוסיפים כ-1/3 כוס מים.

2מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות, מוסיפים את היוגורט ומבשלים כ-10 דקות נוספות.

3מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ויוצקים מעל הפסטה את הרוטב. מגישים. למי שאוהב אפשר לפזר מוצרלה מגורדת מעל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il