סיגרים במילוי חלומיסיגר במילוי גבינת חלומי נמסה, אגוזי מלך ואורגנו, שיעשה לכם חגיגה בפה![]()
צילום: אפיק גבאי, משק צוריאל
|
המצרכים (20 מנות):
אופן ההכנה:1 חותכים את החלומי לאורך, כך שיצאו לנו כ-30 מקלות ארוכים. 2 לוקחים עלה סיגר וחוצים אותו באמצע. מניחים אותו כך שהחלק הרחב של העלה פונה כלפינו. 3 מניחים "מקל וחצי" של החלומי לרוחב, מפזרים מעל מעט מהאגוזים והאורגנו. 4 מקפלים את שני צדדי העלה, מדביקים ומגלגלים את העלה. בסוף מדביקים עם תערובת הקמח ומניחים בתבנית על נייר אפייה.מחממים תנור ל-180 מעלות. מברישים את כל הסיגרים בשמן זית ואופים כ-15 דקות. * ניתן לטגן את הסיגרים בשמן עמוק עד שמזהיבים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |