המצרכים :לביצים העלומות:
לסלט:
למימוזה:
להגשה:
אופן ההכנה:1 דבר ראשון מכינים את הסלט: מערבבים את כל חומרי הרוטב בצנצנת או בשייקר. מעבירים את החסות לקערה, שופכים כמה כפות מהרוטב (את השאר אפשר לשמור במקרר) ומערבבים. 2 הביצים: מביאים את המים והחומץ לרתיחה עדינה בסיר או במחבת נירוסטה עמוקה. שוברים את הביצים פנימה אחת אחת, ומבשלים כ-5 דקות. מוציאים בעזרת כף מחוררת. 3 המימוזה: מוזגים בכוסות יין גבוהות למזוג חצי יין נתזים וחצי מיץ תפוזים. 4 קולים קלות את פרוסות הבגט, ומגישים עם הביצים, הסלט, המימוזה והממרחים. >> אתמול הכנו רטטוי ממש דיאטטי, אז היום מותר לנו |