קשה לפספס עם מתכון של פסקל פרץ-רובין. ביסקוויטים ותפוחים מתוקים בסירופ, עטופים בבצק פילו פריך ומוגשים עם סירופ מייפל וגלידה. מתוק ופריך, כמו שאנחנו אוהבים.
אי אפשר להגיד לא לשוקולד ובמיוחד לא למוס איכותי. קינוח עשיר, מפוצץ בשוקולד ואוורירי, המכיל בתוכו גם ברנדי, יסיים לכם את ארוחת החג כמו שצריך. מובטח לכם תענוג.
פירוש השם 'טירמיסו' (Tiramisu) באיטלקית הוא "הרם אותי למעלה", וכך מרגישים כאשר אוכלים טירמיסו עשוי היטב. עוגת שכבות של בישקוטים טבולים בליקר קפה משובח, עם קרם מסקרפונה עשיר. סיום עשיר לארוחה חגיגית.
סיום מתוק לארוחה גדולה לא חייב להיות חטא גדול. מתכון גמיש למלבי, שיכול להיות עשיר יותר או פחות בקלוריות, יספק סוף מתוק לארוחה גם לאלו ששומרים על הגזרה.
יותר ויותר אנשים מגלים לאחרונה רגישות לגלוטן, המקשה עליהם למצוא לעצמם תפריט רחב ומגוון, במיוחד בגזרת המתוקים. גם מתכונים ללא סוכר זוכים לאחרונה לעדנה - כנראה כי סוף סוף הבנו שלא באמת אפשר להישאר רזים ובריאים לנצח, אם לא משקיעים בזה לפחות קצת. אז הנה הם, מתכונים בלי גלוטן ובלי סוכר.
עוגיות טחינה
נטולות גלוטן ונטולות סוכר, אך לא נטולות טעם. עוגיות פריכות ונימוחות מטחינה גולמית המקבלת חיזוק של וניל וסוכר פירות. קינוח קטן ומעולה למי ששומר.
תגובות