פנקייק מעדן חלב לילדיםהפנקייק המסורתי מקבל שדרוג מגניב עם מעדן טום וג'רי בטעם וניל
חן שוקרון
| טרה
| פורסם 12/05/11 15:17
|
המצרכים (8 מנות):ל-8 פנקייקים גדולים:
אופן ההכנה:1 מנפים יחד את הקמח ואבקת האפייה לתוך קערה. מוסיפים את המלח, הקינמון והסוכר ומערבבים היטב. 2 בקערה נפרדת מערבבים את החלב עם הביצים, מעדן החלב ותמצית הווניל. 3 מוסיפים את החומרים הרטובים לקערת הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים. 4 מחממים ומשמנים מחבת בינונית (רצוי מסוג non-stick) במעט חמאה. 5 יוצקים כמות של 1/2 עד 3/4 מצקת מהבלילה למחבת החמה. מטגנים עד שנוצרות בועות, הופכים ומטגנים עוד כ-1/2 דקה. 6 עורמים את הפנקייקס בערמה כדי שישמרו על חומם. 7 מגישים עם סירופ שוקולד, סירופ מייפל או יוגורט ממותק עם מעט דבש. >> היכנסו למתחם מתכוני שבועות המלא, ותוכלו להשתתף בתחרות מתכונם נושאת פרסים! * חן שוקרון היא בעלת הבלוג מתוקים שלי * כלי המטבח באדיבות ניופאן גורמה מנדרין, יבואנית קיצ'נאייד אקססוריסהלבשה: סטייל ריבר הטיפ של טרה: מתי הופכים פנקייק? כאשר מתחילות להופיע על פניו בועות אוויר קטנות. |