1 ממלאים סיר בגודל בינוני במים עד ל-3/4 מגובה הסיר ומביאים לרתיחה. בסיר קטן יותר מניחים 30 גרם שוקולד מריר עם החמאה. מניחים את הסיר הקטן על גבי הסיר עם המים ובעדינות ממיסים את השוקולד והחמאה יחדיו (בן מארי). בוחשים מדי פעם בעזרת מרית גומי. מסירים מהאש ושומרים את הסיר עם המים.
2 מוסיפים את הנוטלה לתערובת השוקולד ומצננים לגמרי. מערבבים פנימה את פתיתי הקורנפלקס, מעבירים את התערובת לתבנית בגודל 20X30 ס"מ ושומרים במקרר עד שמתקשה.
3 מביאים את המים שבסיר לרתיחה נוספת. בקערה נוספת שמים את השוקולד הנותר ואת השמנת, ומניחים מעל לסיר. מערבבים מדי פעם בעזרת מרית גומי כדי לאחד בין השוקולד לשמנת.
4 מסירים מהאש ושופכים את הגאנאש שנוצר מעל לתערובת השוקולד והקורנפלקס שבתבנית. מחזירים למקרר עד ששכבת השוקולד העליונה מתייצבת ומתקשה.
5 חותכים את התערובת למלבנים בגודל אצבע, ומסתכלים איך הם נעלמים בתוך שניות.
>> עוד מתכונים מעולים מהספר של עינת אדמוני