מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

mako
פרסומת

במקרר של אביבה: פרלינים משוקולד לבן

פרלינים בקלי קלות משוקולד לבן מגולגלים בקוקוס. לא מדבר אליכם? אפשר להחליף לשוקולד אחר. אה כן, וגם את הציפוי

פורסם:
הקישור הועתק

גם היום יש לנו מתכון בקלי קלות. אלו מכם עם ילדים, הם אוהבים מאוד להתעסק במסה המתוקה הזאת, אז כדאי ורצוי לשתף אותם בהכנה.

פרלינים משוקולד לבן
פרלינים בקלי קלות|צילום: עודד קרני, mako

מי שלא אוהב שוקולד לבן, יכול כמובן להחליף לשוקולד חלב או מריר. גם בציפוי אפשר לגוון: אפשר לגלגל באגוזים מסוכרים, בשקדים ואפילו בסוכריות צבעוניות. אגוז לוז קלוי מוחבא בכל פרלין בכלל ישדרג את העניין.

את הפרלינים אפשר להקפיא ולהוציא לפי הצורך. הם מפשירים בכמה דקות וכשמגיעים אורחים בלי להודיע, תמיד יש משהוא טעים תוצרת בית במקפיא.

המצרכים (ל-50 עד 60 יחידות):
מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
100 גרם חמאה
700 גרםשוקולד לבן
250 גרם קוקוס טחון

אופן ההכנה:

1. ממיסים בסיר את השוקולד עם השמנת והחמאה.

2. נותנים לתערובת להתקרר מעט, ומעבירים למקרר לפחות ל-5 שעות, רצוי ללילה שלם.

3. בעזרת כפית לוקחים חלק מהמסה, מכניסים לקערה עם הקוקוס ומגלגלים בעדינות לכדור.

4. מניחים כל פרלין בעטרת נייר (מנז'ט) ושומרים במקרר.