נקניק שוקולדאנחנו לא מתביישים להודות: אחרי כל המאפים, העוגות, הקרמים והמוסים שידענו בחיינו, וידענו הרבה - אנחנו עדיין שומרים אמונים לנקניק השוקולד הישן והטוב. עשינו לכם חשק? נו ברור
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 שוברים ומועכים את העוגיות בקערה עד שרוב העוגיות הופכות לפירורים ונשארות מעט חתיכות גדולות. 2 ממיסים שוקולד, חמאה, חלב ומלח במיקרוגל. עוצרים בכל 30 שניות ומערבבים. 3 יוצקים את השוקולד המומס על העוגיות. מוסיפים שקדים. מערבבים היטב. 4 פורשים יריעת ניילון נצמד ומניחים עליה מחצית מהתערובת. מהדקים ומגלגלים לצורת נקניק. מהדקים היטב את הקצוות בגלגול. מעבירים למקרר לשעתיים. כדי לשמור על צורה עגולה, מניחים את הנקניק בתוך גליל קרטון ריק (כמו של נייר מגבת או רדיד אלומיניום). מכינים באותה צורה נקניק שוקולד נוסף. 5 פורסים את הנקניק לפרוסות בעובי חצי ס"מ. אם הנקניק קשה מדי והפרוסות נשברות, משאירים 15 דקות על השיש. שומרים במקרר בכלי אטום.
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|