חביתה ירוקה שילדים אוהבים (באמת!)חביתת תרד משודרגת עם סולת וקוטג' היא דרך מצוינת לתת לילדים חלבון, ברזל ופחמימה במנה אחת. ותאמינו לנו, הם ימותו עליה
קרן שפירא
| mako אוכל
| פורסם 26/05/13 10:25
![]()
צילום: istockphoto
|
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 טוחנים את התרד היטב. 2 טורפים את הביצה בקערה, מוסיפים את התרד הטחון, הסולת והקוטג'. 3 מחממים מחבת עם מעט חמאה או שמן ומעבירים את התערובת למחבת החמה. מכסים, ומטגנים כמה דקות עד שהחלק התחתון של החביתה התייצב. הופכים ומטגנים עוד כ-2 דקות במכסה סגור. 4 ילדים אוהבים במיוחד שפורסים את החביתה למשולשים, כמו פיצה. * אנחנו מעדיפים את החביתה הזו כמו שהיא, אבל אפשר גם להעשיר אותה בגבינה צהובה מגוררת, כמו בתמונה. את הגבינה מפזרים על החלק העליון של החביתה, אחרי שהופכים אותה. עוד שדרוגים: אפשר להוסיף לבלילה מעט גבינת פרמזן, פטריות פרוסות, בצל, גבינה בולגרית, גבינת עזים ועוד. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |