מבשלים עם הילדים: מיני מאפינס קישואיםמערבבים עם הילדים חומרים בקערה, מכניסים לחצי שעה לתנור – ומקבלים מאפינס קישואים קטנים וחמודים שלכולם מתחשק לטרוף
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 22/11/23 06:59
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 סוחטים היטב את הקישואים והבצל מנוזלים.
2 מערבבים את כל החומרים בקערה.
3 משמנים תבנית מיני מאפינס, ויוצקים את הבלילה שהתקבלה לשקעים.
4 אופים בחום 180 מעלות כ-25 דקות, עד שמשחים מעט.
בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בשבוע שעבר הכנו סוכריות פילו ומוצרלה>> לכל המתכונים לראש השנה |