מאפינס שוקולית עם הפתעהרוצים לפנק את הילדים במשהו מתוק לארוחת העשר? הטמינו להם בתיק מאפין שוקולדי קטנטן וטעים, עם תוספת קטנה ובריאה של פטל
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 15/12/14 07:04
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (50 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. 2 מערבבים היטב בקערה שמן, ביצים, יוגורט, סוכר ותמצית וניל. 3 מוסיפים שוקולית וקמח ומערבבים עד לאיחוד. 4 מרפדים תבנית של מיני מאפינס במנז'טים. 5 ממלאים את המנז'טים בתערובת עד ל-3/4 מגובהם. מניחים בכל אחד פטל ולוחצים אותו מעט פנימה. 6 מכניסים לתנור ואופים 15-20 דקות. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל |