מאפה ריבועי תפוחים ואגסיםמאפה מושלם למי שבדיוק אין לו קמח, ביצים, חלב, או חשק לאפות: בצק עלים, פרוסות תפוח או אגס, קינמון, סוכר ודבש - וזה הכל. מסדרים יפה יפה, מכניסים לתנור ומחכים לריח שימלא את הבית
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 31/05/15 11:43
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים (15 מנות):
אופן ההכנה:1 מפשירים בצק עלים לפי ההוראות. 2 חותכים את הבצק לריבועים בגודל 8X8 ס"מ בערך. 3 מערבבים סוכר וקינמון ומפזרים על הבצק. 4 חותכים את התפוחים או האגסים לחצי, מגלענים ופורסים לפרוסות דקות. 5 מניחים על כל ריבוע בצק מפרוסות התפוחים והאגסים, מזלפים מלמעלה דבש ואופים בחום של 170 מעלות כ-20 דקות עד שמשחים בקצוות. לבלוג של שרית - מיס פטל. >> והנה עוד עוגת תפוחים בקלי קלות>> וגם עוד כמה ריבועים. ריבועים של מה? נראה אתכם מזהים |