מבשלים עם הילדים: ארטיק תות בננההמדור של שרית נובק ממשיך לדהור ללא בושה על מחירי הרצפה של התותים בעונה הזאת של השנה, וגם מקבל בברכה את מזג האוויר החמים של האביב ומכין ארטיקים קלילים בכלום זמן הכנה. תגידו שלום לממתק החדש אצלכם בבית
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 06/04/14 08:13
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
כמו שהתחלתי לספר לכם בשבוע שעבר, כמעט ואין יום שאני לא עוברת בסופר ורוכשת 2 קופסאות תותים, מגיעה הביתה, שוטפת, מגישה בצלחת את היפים, ומכניסה לבלנדר את אלה שפחות יפים. הקטנה כבר הודיעה לי שקצת נמאס לה מתותים, אבל קשה לי לעצור...
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מסירים את העוקצים מהתותים. 2 מעבירים את התותים לבלנדר, מוסיפים סוכר, תמצית וניל ויוגורט, וטוחנים לתערובת חלקה. 3 מערבבים קלות בקערה עם המעדן המוקצף ולא מאחדים עד הסוף - רק עד לקבלת מראה משוייש. 4 מעבירים לתוך כוסיות קטנות, מכניסים מקל ומקפיאים ללפחות 3 שעות. >> בקרו בבלוג של שרית - Misspetel |