מהיר וטעים: מלוואח פיצהכשרוצים ארוחה מהירה, משביעה ושתשמח את הילדים - הפיצה המקוצרת הזאת תעשה את העבודה. עם סלט ירקות בצד, כל המשפחה תצא מרוצה
צילום: ira m, נפגש במטבח
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכינים במחבת את המלוואח (על פי הוראות היצרן). 2 במקביל מטגנים את הבצל כ-2 דקות, מוסיפים את השום, רסק עגבניות או הקטשופ (אם משתמשים בקטשופ אין צורך לתבל אותו), תבלינים וכ-1/4 כוס מים, ומערבבים היטב. 3 מניחים את המלוואח על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, יוצקים מעליו את הרוטב ומפזרים מעל את הגבינה המגורדת. 4 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (טורבו) לכ-3-5 דקות ויש לכם "פיצה" בחצי מהזמן שהשליח היה מגיע. * אפשר לשדרג את הפיצה עם פרוסות פטריות, בצל, תירס מקופסה או כל מה שאוהבים, רגע לפני שמכניסים אותה לתנור. * אופציה: אפשר להכין גם מלווח כסנדוויץ' - מכינים את המלאווח לפי הוראות היצרן ומורחים חומוס (או מיונז), ביצה קשה מפוררת ועגבניה פרוסה, מגלגלים ואוכלים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! >> למתחם השלם של קטשופ פיצה |