קציצות עוף אפויות עם גזר ואפונהקציצות הן אהבה שמתחילה בגיל צעיר, ככה לפחות זה היה במקרה שלנו. אם גם אתם מחפשים קציצות שהילדים שלכם ישמחו לנשנש ליד הפסטה, מצאנו לכם מתכון נהדר שגם משלב ירקות. הרווח כולו שלכם
ענת לבל
| mako אוכל
| פורסם 17/02/22 07:12
![]()
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (20 מנות):
להברשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפייה. 2 מעבירים את האפונה לקערה, שופכים מעל מים רותחים, ממתינים כחצי דקה ומסננים היטב. 3 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות (למעט פירורי הלחם לציפוי) עד לקבלת עיסה אחידה (נזהרים שלא למעוך את האפונה), ויוצרים קציצות בגודל אחיד. 4 מצפים היטב כל קציצה בפירורי לחם משני הצדדים ומסדרים על התבנית. 5 בעזרת מברשת סיליקון מברישים שמן קנולה משני צידי הקציצות. 6 מכניסים את הקציצות לתנור לכ-15 דקות עד שהן מזהיבות קלות. הופכים אותן בזהירות ואופים עוד כ-5-8 דקות עד שהקציצות מוכנות ועסיסיות (מומלץ לחצות קציצה אחת כדי לוודא שהן מוכנות לאכילה בחלקן בפנימי).
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |