רעיון מתוק: בייגלה בשוקולדפורים מתקרב בצעדי ענק ואתם מחפשים חטיף מקורי לשלב במשלוח המנות? כמה פשוט ככה מקסים - 3 שכבות קטנטנות של בייגלה, שוקולד ועדשי שוקולד, שלוקח כלום זמן להכין ועושים רושם מכאן ועד אדר ב'
שרית נובק - מיס פטל
| mako אוכל
| פורסם 02/03/14 07:50
צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 160 מעלות. 2 מניחים את הבייגלה בתבנית אפייה. מניחים במרכז כל בייגלה מטבע שוקולד. 3 מכניסים את התבנית לתנור לדקה. מוציאים (בשלב זה השוקולד התרכך) ולוחצים במרכז של מטבע שוקולד סוכריית עדשים. 4 מניחים לצינון והתקשות מחדש של השוקולד. מקסים גם באריזה | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל>> בשבוע שעבר הכנו שבלולי גבינה ותרד* בקרו בבלוג של שרית - MISSPETEL |