המצרכים :
למילוי:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מעבדים את כל מרכיבי העוגיות במעבד מזון, עד שהבצק מתאחד. 2 מחממים תנור לחום של 150 מעלות. 3 יוצרים מהבצק כדורים קטנים. משמנים את הידיים ויוצרים בכל כדור בצק שקע. ממלאים בממרח תמרים וסוגרים את הכדור. 4 צובטים את הכדורים בעזרת פינצטה למעמולים ויוצרים עיטורים. 5 מסדרים ברווחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 15-20 דקות, עד להזהבה קלה של הבצק. 6 נותנים למעמולים להתקרר כמה דקות, אבל לפני שהם מתקררים לחלוטין מפזרים עליהם אבקת סוכר. מקררים לחלוטין ושומרים בכלי אטום. ספרו לנו את סיפור העוגיות שלכם, ותוכלו לטוס לסופ"ש בפטיסרי הטובות בפריז! |