1 מקציפים במיקסר את החלבונים עם חלק מכמות הסוכר, במהירות איטית במשך 4 דקות.
2 מוסיפים את יתרת הסוכר לקערת המיקסר תוך הקצפה. מערבלים עד לקבלת קצף חלק, בהיר ומבריק.
3 מקפלים פנימה את השקדים הטחונים ואת אבקת הסוכר.
4 מקפלים פנימה את החמאה המומסת ואת הווניל.
5 מניחים שבלונה של עוגיות על נייר האפייה שמונח על תבנית אפייה ומורחים את התערובת בשכבה דקה ואחידה בעזרת מרית.
6 מחזיקים את נייר האפייה ומסירים את השבלונה.
7 מפזרים את השקדים הגרוסים או אגוזי הלוז ואופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, למשך כ-15 דקות.
8 מצננים את העוגיות. מכינים "סנדוויץ'" מהעוגיות, כשבין כל שתי עוגיות מורחים שכבה של נוגט או ממרח שוקולד חלב. כשסוגרים עוגיה על עוגיה - מסובבים חצי סיבוב, מה שמבטיח שכבת מילוי אחידה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!