1 להכנת הבסיס: מחממים תנור ל-140 מעלות.
2 במעבד מזון טוחנים יחד את הביסקוויטים והפיסטוקים לתערובת פירורית. מוסיפים את החמאה המומסת ומערבבים היטב לקבלת תערובת פירורית.
3 מרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. מניחים בכל שקע כף מתערובת הבסיס ומהדקים היטב.
4 להכנת המלית: בקערה מערבבים יחד את 2 סוגי הגבינות, היוגורט, הסוכר, ומיץ הלימון. מוסיפים גם את הביצים ומערבבים עד להטמעה. מעבירים את הבלילה לכלי מזיגה.
5 יוצקים את הבלילה מעל הבסיסים ומעבירים לתנור. אופים כ-25-30 דקות. העוגות צריכות להישאר לבנות ואף קצת רוטטות. מצננים לטמפרטורת החדר, מכסים ומעבירים לקירור, רצוי ללילה שלם.
6 להגשה: מסירים בעדינות את עטרות הנייר, מניחים בצלחת הגשה ומניחים מעל כל עוגה כ-2 כפיות מעדן פרי.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!