1 מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
2 מנפים לקערה את הקמח, אבקת האפייה והסודה לשתייה. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב.
3 בקערת המיקסר (עם וו גיטרה) מניחים את הקוטג', הגבינה הלבנה, הגבינה המגוררת ואת קוביות החמאה הרכה ומערבלים היטב יחד. מוסיפים את השום הכתוש, הקימל (או התבלינים האחרים) ומערבלים שוב לפיזור אחיד. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבלים רק עד לקבלת בצק אחיד.
4 יוצרים מהבצק כדורים בגודל כ-4 ס"מ ומניחים בתבנית שקעים משומנת היטב, או במרווחים גדולים בתבנית אפייה רגילה מרופדת בנייר אפייה. מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל מעט שומשום.
5 אופים כ-25 דקות עד שהלחמניות תפוחות וזהובות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!