סמיפרדוהנה לכם קינוח קפוא ומפנק במיוחד עם שלושה סוגי שוקולד ושמנת מתוקה שמתערבבים ונכנסים לפריזר. נראה לכם שצריך לשבור את כל המתוק הזה? צודקים במאה אחוז: קצת קפה הופך את הקינוח הזה לבוגר, מתוחכם ומעודן
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 29/08/16 07:24
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 ממיסים על בן מארי או במיקרוגל את השוקולד הלבן יחד עם מיכל קטן של שמנת מתוקה, ומעבירים למקרר למשך שעה. 2 מערבבים את השמנת המתוקה הנוספת, הפודינג, אבקת הסוכר והגבינה, מעבירים לקערת מיקסר, מוסיפים את השוקולד הלבן והשמנת לאחר הקירור ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. 3 מערבבים את שוקולד החלב והמריר וקוצצים אותם. מחלקים לשניים. 4 מרפדים תבנית בניילון נצמד ומפזרים קפה מגורען, מחצית מהשוקולדים הקצוצים, מעל שופכים חצי מהמסה, מפזרים שוב שוקולדים וקפה מגורען ומכסים ביתרת המסה, אוטמים בניילון נצמד ומקפיאים לחמש שעות לפחות. * מומלץ להגיש לצד קפה קטן.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|