עוף בתנור עם סויה ודבשעוף אפוי עם מעטה שחום ופריך זה ללא ספק אחד התענוגות הכי ביתיים שיש. רוצים להפוך את המנה לארוחה שלמה? תוסיפו לה תפוחי אדמה ותקבלו גם פחמימה על הדרך. לא רוצים? זה גם בסדר, העוף ישרוד גם בלעדיהם
| mako אוכל
| פורסם 23/06/13 08:22
![]()
צילום: KucherAV, ShutterStock
|
כמות מרכיבי הרוטב (הסויה, הדבש והשמן) הם כמובן המלצה. אם נוח לכם יותר לשפוך אותם ב"יד חופשית", אתם יותר ממוזמנים לעשות את זה. המצרכים :
תוספות אפשריות
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות. 2 מנגבים את חלקי העוף ומניחים בתבנית גדולה. מוסיפים את הירקות והתימין (אם רוצים), יוצקים על הכל את הסויה, הדבש והשמן ומערבבים היטב. 3 מכניסים לשליש העליון של התנור ואופים כשעה, מכוסה. אחרי שעה, מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ-5-10 דקות עד להשחמה של העוף. בודקים עם סכין אם העוף אפוי עד הסוף ומוציאים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|