כמות מרכיבי הרוטב (הסויה, הדבש והשמן) הם כמובן המלצה. אם נוח לכם יותר לשפוך אותם ב"יד חופשית", אתם יותר ממוזמנים לעשות את זה. המצרכים :
תוספות אפשריות
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות. 2 מנגבים את חלקי העוף ומניחים בתבנית גדולה. מוסיפים את הירקות והתימין (אם רוצים), יוצקים על הכל את הסויה, הדבש והשמן ומערבבים היטב. 3 מכניסים לשליש העליון של התנור ואופים כשעה, מכוסה. אחרי שעה, מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ-5-10 דקות עד להשחמה של העוף. בודקים עם סכין אם העוף אפוי עד הסוף ומוציאים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |