* ניתן להשתמש בשאריות של עוף או בחזה עוף שמכינים במיוחד. * ברוטב ניתן להפחית מעט מהמוצרים ה"משמינים", לפי המצוין בסוגריים.
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1 חותכים את החסה והבצל לרצועות דקות ומעבירים לקערה. 2 את חזה העוף חותכים לנתחים קטנים ומוסיפים לקערה. 3 מחממים כף שמן ומטגנים קצרות את אטריות האורז, עד שהן מתנפחות והופכות קראנצ'יות. מוסיפים אותן לקערה. 4 מערבלים בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב ומעבדים עד לקבלת מירקם אחיד. שופכים את הרוטב על תוכן הקערה. 5 מפזרים שומשום קלוי, מגישים ואוכלים מיד. * המתכון באדיבות איתן מזרחי ממסעדת אי זוגי הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |