הן זהובות, קראנצ'יות ומלאות טעמים בזכות הקארי האדום. אם תורידו את רמת החריפות יש סיכוי טוב שהילדים יתפתו לטעום. המצרכים (12 מנות):מרכיבים:
להגשה:
אופן ההכנה:1 טוחנים במעבד מזון חצי מכמות גרעיני התירס עם ביצים, קמח, שום, סויה (בשביל הצבע) ורוטב קארי אדום במשך כ-2 דקות לקבלת מחית אחידה וגסה. 2 מוסיפים למחית את גרעיני התירס הנותרים ובצל ירוק ומערבבים. 3 מחממים שמן במחבת על להבה בינונית, נוטלים לכל לביבה כף גדושה מהבלילה ומטגנים 1-2 דקות מכל צד. מוציאים לנייר סופג. 4 מערבבים רוטב צ'ילי משני הסוגים ומגישים לצד הלביבות לטבילה. אוכלים חם או בטמפרטורת החדר. * הלביבות יישמרו עד 3 ימים בקופסה אטומה במקרר. גיוונים: * לגרסה נטולת גלוטן: מחליפים את קמח החיטה בקמח אורז או קמח תירס טחון דק. * לפנקייקס תאילנדיים: מוסיפים כוס חלב, מגדילים את כמות הקמח לכוס ומוסיפים גם כפית אבקת אפייה. מטגנים במחבת לוהטת כפנקייקס שטוחים ומגישים עם שמנת חמוצה. המתכון עלה לראשונה במרץ 2014
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |