המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים סיר עם חמאה (או שמן), מוסיפים את הכרישה ומאדים כ-10 דקות עד שהיא הופכת לרכה ומעט זהובה. 2 מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא כמעט מתאדה לגמרי. 3 מוסיפים את העגבניות ומבשלים דקות אחדות עד שהן מתרככות מעט. מעבירים לקערת הגשה. 4 במקביל, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 5 מסננים את הפסטה ויוצקים לקערה של תערובת הכרישה והעגבניות. מוסיפים גבינה וזיתים ומתבלים. 6 מגישים חם עם עלי בזיליקום טריים ועוד קצת גבינה מעל.
מקרא:
![]() ![]() |