סלט עדשים שחורות עם גזר ועשבי תיבולסלט העדשים הזה ממש מתחנן שתגישו אותו עם יוגורט חמצמץ - הוא, בתמורה, מבטיח לתפקד על תקן מזגן קטן, שגם ירענן אתכם וגם ישביע את הבטן המקרקרת
צילום: אסף רונן, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את העדשים בסיר קטן עם הרבה מי ברז (המים צריכים להגיע עד כפול מגובה העדשים) כ-15 דקות אחרי הרתיחה, או עד שהעדשים מוכנות אך לא רכות מדי (מצב אל דנטה). מסננים ושוטפים את העדשים במי ברז, להפסקת הבישול וקירור. 2 מעבירים את העדשים לקערה יחד עם כל שאר המצרכים, ומערבבים היטב. 3 טועמים, מתקנים תיבול במידת הצורך, ומגישים. * הסלט נשמר היטב במקרר כשלושה ימים. לאתר של עופרי - ערן הגנן |