עוגיות חמאה הכי טעימות שישכמה שקל ופשוט להכין עוגיות חמאה קלאסיות, ככה גם פשוט לחסל אותן. אנחנו כבר בונים על צנצנת שלהן לסופ"ש כי אין מי שיכול לסרב לפריכות ולטעם הזה. רוצים צורה אחרת? עופו עם איזה קורצן עוגיות שיש לכם בבית
עדי קלינגהופר
| mako אוכל
| פורסם 22/02/24 09:44
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות, סטטי. 2 מעבירים לקערת מיקסר עם וו גיטרה את כל חומרי הבצק: קמח, אבקת אפייה, חמאה, סוכר, חלמונים ומלח, ומעבדים לבצק חלק. 3 עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים במשך חצי שעה. 4 מוציאים מהמקרר, מרדדים על גבי נייר אפייה וקורצים עיגולים (או לחילופין יוצרים גליל עבה, מקפיאים ופורסים לעיגולים). 5 מניחים במרווחים על גבי תבנית אפייה, ניתן לפזר מעל מעט סוכר ומכניסים לאפייה כ-10 דקות או עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. 6 מוציאים את העוגיות מהתנור, מחכים שיצטננו ומסדרים בקופסא. * העוגיות נשמרות במשך כ-4 ימים בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר. לבלוג של עדי - עדיקוש בבסיס כל היופי הזה יש עוגת טורט | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכלבתיאבון! |