המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות, מצב סטטי (לא טורבו). 2 מערבבים בקערה ביצים, סוכר, שמן, מיץ תפוזים ושמנת מתוקה, וטורפים היטב. 3 מוסיפים קמח, אינסטנט פודינג וניל ואבקת אפייה, וטורפים שוב עד איחוד. 4 מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. 5 מניחים מעל הבלילה באופן חופשי כפות גדושות של ריבת חלב ולאחר מכן מפזרים חצי כוס קוקוס טחון. 6 בעזרת סכין מטמיעים את ריבת החלב בבלילה ויוצרים דוגמא של שיש. לבלוג של עדי - עדיקוש 7 מכניסים לאפייה כ-40 דקות, העוגה מוכנה כשהיא מעט זהובה או עד שקיסם המוחדר למרכז העוגה יוצא יבש. מוציאים ומניחים לצינון. בתיאבון! * ניתן לקשט את העוגה עם ריבת חלב מומסת ומעט קוקוס טחון או פשוט להגיש אותה כמו שהיא עם מעט אבקת סוכר. * העוגה נשמרת בקופסא אטומה בטמפרטורת חדר כ-3 ימים. עוגת ריבת חלב וקוקוס בחושה של עדיקוש | צילום: עדי קלינהופר, mako אוכל |