המצרכים :ל-15 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות, מצב סטטי (לא טורבו). 2 מקרימים במיקסר עם בלון הקצפה חמאה, סוכר חום וסוכר לבן. כשמתקבל קרם מוסיפים את הביצה, החלמון וממרח הלוטוס ומערבבים. 3 מוסיפים קמח, מלח, אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה ומערבבים היטב עד קבלת בצק חלק ואחיד. 4 מוסיפים את השוקולד צ'יפס ועוגיות הלוטוס ומערבבים לתוך הבצק. זה יהיה בשבילנו, תודה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל5 מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה ובעזרת כף גלידה קפיצית מניחים כדורי בצק במרווחים שווים. 6 אופים כ-15 דקות, או עד שהעוגיות משתטחות ומזהיבות טיפה. שימו לב, כשהעוגיות יוצאות מהתנור הן עדיין רכות. רק אחרי הצינון הן יתייצבו. 7 מצננים ומעבירים לקופסה אטומה. עוגיות שוקולד צ'יפס-לוטוס | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי - עדיקוש ** אפשר לזלף מעט ממרח לוטוס מלמעלה. ** העוגיות נשמרות בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר במשך כשבוע. |