המצרכים :לשכבת הבראוניז (תבנית מלבנית 20*30):
לשכבת הגבינה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל- 175 מעלות, מצב סטטי (לא טורבו). 2 מתחילים עם בלילת הגבינה: טורפים בקערה גבינה וסוכר. מוסיפים את הביצה וטורפים שוב עד לקבלת בלילה אחידה. מניחים בצד. לבלוג של עדי - עדיקוש מקרוב | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל3 בלילת הבראוניז: ממיסים בפולסים במיקרוגל שוקולד מריר וחמאה. מוסיפים את הסוכר הלבן והסוכר החום וטורפים. 4 מוסיפים את הביצים וטורפים שוב. 5 מוסיפים את הקמח וטורפים היטב עד קבלת בלילה חלקה ללא גושים. 6 מרפדים תבנית מלבנית 20*30 ס"מ בנייר אפייה. מוזגים שלושת רבעי מבלילת הבראוניז לתבנית ומשטחים. 7 מוזגים מלמעלה בזהירות רבה את בלילת הגבינה (מומלץ לעשות את זה מגובה נמוך, כדי שהבלילות לא יתערבבו). משטחים בעזרת פלטה קטנה או גב של כף. 8 חוזרים לבלילת הבראוניז ששמרנו בצד ומניחים תלוליות ממנה על שכבת הגבינה שהשארנו בצד (אפשר בכף ואפשר בשקית זילוף). 9 יוצרים צורת שיש בעזרת סכין או קיסם עבה. 10 אופים 45-50 דקות, או עד ששכבת הגבינה יציבה. מצננים כ-10 דקות בטמפרטורת החדר ואז במקרר כ-5 שעות, כדי שיהיה אפשר לחתוך את העוגה (לקיצור תהליכים - שעתיים במקפיא). 11 מחלצים את הבראוניז מהתבנית וחותכים לריבועים. מוכנים להגשה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל** קוביות הבראוניז יישמרו בקופסה אטומה במקרר במשך כשבוע. המתכון פורסם לראשונה בפברואר 2022 |