המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות, מצב סטטי. 2 מערבבים בקערה קמח, את הבננות המעוכות, ביצים, סוכר ומערבבים. מוסיפים שמן, קינמון, אבקת אפייה ומלח, ומערבבים ממש מעט. 3 מוסיפים לקערה את השוקולד צ׳יפס ומערבבים עד לאיחוד. 4 מוזגים את הבלילה ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות, מפזרים בחלק העליון עוד קצת שוקולד צ׳יפס ומכניסים לאפייה כ-40 דקות או עד שקיסם שננעץ יוצא עם פירורים לחים. 5 מניחים לצינון כחצי שעה, מחלצים מהתבנית, פורסים ואוכלים. * העוגה נשמרת בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר במשך כ-3 ימים. לבלוג של עדי - עדיקוש עוגת בננה ושוקולד צ'יפס בקערה אחת | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכלבתיאבון! |